DEZVALUIRE BOMBA! Cine l-a INREGISTRAT pe BASESCU. Un foarte cunoscut jurnalist. -AUDIO

O prelucrare a inregistrarii cu Traian Basescu, care a fost difuzata de Sebastian Ghita, arata ca interlocutorul fostului presedinte este Victor Ciutacu, realizator de emisiuni la Romania TV.

Dovada este furnizata de Sorin Avram, un specialist din Iasi. „Comeseanul lui Basescu din inregistrarea lui Ghita. I-am luat frumusel vorbele si le-am rapidizat cu 10%. Mie mi-a rezultat Ciutacu. Pe film am pus ambele variante, mai intai inregistrarea, apoi varianta rapidizata”, a scris Sorin Avram pe Facebook.

Jurnalistul Liviu Avram de la Adevarul considera ca Basescu a fost „complice” la realizarea acestei inregistrari.

loading...

„De ce Basescu pare complice la „dezvaluirile” lui Ghita Puneti-va putin in locul lui Traian Basescu. Aflati ca o discutie privata purtata acum cateva saptamani va este difuzata public. Care v-ar fi prima reactie?
a. Sa-l demascati pe magarul care a difuzat inregistrarea si sa explicati contextul in care a avut loc discutia.
b. Sa confirmati dialogul, sa precizati ca inregistrarea este puternic editata, dar sa nu indicati si interlocutorul.
Vezi si: România, FĂCUTĂ PRAF în străinătate. Documentul care a ajuns în toată presa internaţională în această dimineaţă. „Este o îngrijorare din ce în ce mai mare”

Traian Basescu a ales varianta b. si, in loc sa-l indice pe cel care l-a inregistrat, s-a intrebat retoric daca interceptarea s-a facut sau nu pe baza de mandat. Pai doar doi oameni puteau sa-i dea mandat lui Ciutacu ca sa faca inregistrarea: Ciutacu insusi si Traian Basescu”, a scris Liviu Avram pe Facebook.

Traian Basescu a negat, vineri, ca ar fi fost implicat in premeditarea aparitiei acestei inregistrari.

„Este o prostie. In primul rand eu nu am stiut ca cineva inregistreaza si nu stiu daca a fost Sebastian Ghita sau altcineva. Marea problema este daca cel care m-a inregistrat a facut-o cu mandat de la vreo institutie a statului sau din proprie initiativa”, a declarat Basescu. Citeste si: Cum arată nepoata lui Nicolae Ceauşescu

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*