Judecătoarea Camelia Bogdan îi dă replica lui Băsescu. Dezvăluire despre fiica fostului preşedinte

Judecătoarea Camelia Bogdan, de la Curea de Apel Bucureşti, reacţionează la acuzaţiile lui Traian Băsescu, cu privire la faptul că l-ar fi condamnat la comandă pe Dan Voiculescu. Afirmaţiile lui Traian Băsescu au fost prezentate într-o înregistrare ambientală care a intrat în posesia lui Sebastian Ghiţă.

Vezi şi: RARES BOGDAN explodeaza din nou: „Nu pot sa tac, e prea mult!

Camelia Bogdan afirmă că Băsescu trebuia să spună la momentul respectiv dacă ştia că este ceva în neregulă cu procesul patronului Antena 3. Mai mult, judecătoarea dezvăluie că a discus confiscarea unei mari sume de bani de la Ioana Băsescu, ceea ce i-ar fi atras antipatia fostului preşedinte.

“Ştiţi, în dosarul BCR, eu am dispus confiscarea şi de la Ioana Băsescu a un milion de euro, că ea a perfectat ilegalitatea, adică toată fraudă prin care 134 de milioane au pătruns pe teritoriul României a fost perfectată de dumneaei. Vă pot trimite hotărârea, nu este nicio problemă, pentru că am trimis-o astăzi şi în dosarul meu de cercetare disciplinară, să fac dovadă că nu am interese la notarul Jean Andrei…

loading...

Citeste si: INCENDIAR! Ghiță, înregistrare-bombă cu Băsescu vorbind despre manevrele din justiție -AUDIO

Eu m-am înscris la Secţia I penală; având notă mai mică, m-au repartizat la Secţia II penală. Am intrat cu 9,42. Dosarul ICA trebuia repartizat de ei de când l-au arestat pe Mustaţă, dar în secţie toţi judecătorii au zis să se dea la cine vine la promovare. Eu nu mi-am dorit niciodată să acced la Secţia a II-a penală a Curţii de Apel Bucureşti, m-am înscris la Secţia a I-a, greşind mai mult la proba teoretică am fost repartizată la Secţia a II-a. Nu a existat niciodată o întrevedere între mine şi preşedintele Băsescu, nici între mine şi generalul Coldea. Probabil pe generalul Coldea l-am văzut la Ambasada Statelor Unite (3 iulie 2014 – n.r.). Pe Traian Băsescu l-am văzut doar la numire. Nu am vorbit, am stat într-un grup doar cu magistraţii când am fost la Ambasada, înainte de pronunţare. Nimeni nu mi-a cerut mie vreodată vreo soluţie să dau în acest dosar”, a declarat Camelia Bogdan pentru luju.ro.

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*