RARES BOGDAN explodeaza din nou: „Nu pot sa tac, e prea mult!

Realizatorul Realitatea TV Rares Bogdan este revoltat ca pe lista cu componenta noului Guvern Grindeanu se afla si doi oameni care provin din sistemul comunist, Teodor Melescanu si Pavel Nastase.

„Mi-am propus sa tac si sa imi vad de vacanta dar pur si simplu nu pot….. asta deja e prea mult! Cu Melescanu si Pavel Nastase nu poate fi reformata si modernizata Romania! Parca suntem pe timpurile „Presedintelui pentru linistea noastra”…. scolit la Frunze.
Sunt doua nume care au prea multe legaturi cu comunismul, Securitatea si neo-comunismul primului deceniu al perioadei asa zisei post-revolutii. E prea mult.
Citeste si: INCENDIAR! Ghiță, înregistrare-bombă cu Băsescu vorbind despre manevrele din justiție -AUDIO

loading...

Oamenii acestia vor cu tot dinadinsul sa ne demonstreze ca temerile noastre in ceea ce ii priveste sunt justificate! Pe langa Pavel Nastase credeti-ma ca Ecaterina Andronescu este intruchiparea reformei. Asta ca sa puteti pricepe exact despre ce vorbim noi aici. Mele…. simplu, din ’67 in Sistem si cu asta am spus tot. Pacat de Tara aceasta si de sperantele de acum doi ani…… Asta e, Romania nu moare dar pare ca se preda….

Vezi si:  VIDEO Înregistrare HALUCINANTĂ cu unul dintre cei care ajunge acum, din nou, MINISTRU!

P.S. Poate totusi cei doi nu vor face parte din Executiv si au fost alarme false. Speranta moare ultima”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*