INCENDIAR! Ghiță, înregistrare-bombă cu Băsescu vorbind despre manevrele din justiție -AUDIO

Fostul deputat Sebastian Ghita a dat publicitatii o noua inregistrare pe Romania TV. Traian Basescu a fost inregistrat cand spunea ca statul este unul mafiot, iar marile dosare din justitie aveau un traseu prestabilit.

„Ascultati-l va rog pe fostul presedinte Traian Basescu ce povesteste despre intamplarile din biroul sau pe care le-a inregistrat, intamplari desfasurate in prezenta lui Coldea, Kovesi, Cameliei Bogdan. Daca asta vi se pare justitie atunci nu mai am ce spune”, spune Sebastian Ghita in materialul transmis Romania TV.

Vezi si: RARES BOGDAN explodeaza din nou: „Nu pot sa tac, e prea mult!

Discutie Interlocutor – Traian Basescu

Si aveti inregistrari cu toti?

Coldea, doamna Kovesi, judecatoarea Camelia Bogdan. Ba, da’ sa vezi conversatia cand imi spuneau ca il luam pe Mustata din complet.

Da? Hai baieti sa-l aruncam in aer! Vreti sa-mi distrugeti familia?

Ce stat este asta, domnule presedinte?

Basescu: Eu v-am spus de cateva ori, stat mafiot, na, eu stiu ce spun.

loading...

Probleme cu dosarul Voiculescu?

Basescu: Sa-i vezi cand vorbeau a doua zi dupa condamnarea, care cum le-o spusese cu trei zile inainte, s-a implinit. Cum imi spunea maine il luam pe Mustata si intra Camelia Bogdan. Sa-i vezi dupa o zi cand spuneau am vorbit cu Camelia Bogdan si a spus ca daca aveam codul penal ii dadea 20 de ani, a putut sa-i dea doar zece.
Pe urma trage concluziile Coldea, stii. Sa-l vezi ce spectaculos e Coldea cand trage concluzii.

Sunteti suparat pe ei.

Citeste si: BOMBA! Noul premier Grindeanu incalca legea chiar in sediul Parlamentului si chiar in biroul lui Liviu Dragnea – VIDEO

Basescu: Camelia Bogdan este, a intrat judecator in dosarul ginerelui. Un judecator care duce dosarul de-un an este schimbat si la ultimul termen a intrat Camelia Bogdan. Pai ba, Bogdan, eu te stiu cine esti!

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*